Profile

Join date: Aug 24, 2022

About

Het installeren van een nieuwe keukenkraan kan u honderden dollars besparen. Hoewel u misschien zelf een nieuwe kraan kunt installeren, vereist het installeren van het juiste sanitairsysteem de expertise van een loodgieter. Als u niet over de tijd of de apparatuur beschikt om deze taak uit te voeren, moet u een loodgieter inhuren. Zij kunnen het installatieproces voor u uitvoeren en ervoor zorgen dat alles naar behoren functioneert. Als u geen ervaring heeft met het installeren van nieuwe kranen, kunt u het beste een professional bellen voor de klus.


Gemiddelde kosten om te installeren


De gemiddelde kosten voor het installeren van een keukenmengkraan bedragen $ 300- $ 800. In de meeste gevallen betalen huiseigenaren ongeveer $ 500 voor een monobloc roestvrijstalen kraan met een neerklapbare sproeier en contactloze bediening. Als u geen antieke koperen kraan in portaalstijl nodig heeft, kunt u mogelijk een goede deal vinden voor minder dan $ 200. Dezelfde procedure kan slechts 20 minuten duren.


Schakel de watertoevoerleidingen in


Voordat u met het vervangingsproces begint, moet u de watertoevoerleidingen naar uw nieuwe kraan inschakelen. Als dat niet lukt, moet u de bestaande watertoevoerleidingen loskoppelen en opnieuw aansluiten. Controleer ook de aansluitingen en teflontape. Dit project moet je zelf kunnen doen als je over voldoende kennis en ervaring beschikt. Als er echter iets misgaat, is het misschien beter om een ​​loodgieter te bellen dan het risico te nemen.


Wanneer een loodgieter wordt geroepen om een ​​eenvoudige klus te klaren, kunt u het zelf doen. Dit proces is niet moeilijk, maar kan een ingewikkeld proces worden als u ander sanitair moet verwijderen. U zult ook de vuilophaal en de sifon moeten verwijderen, wat extra tijd vergen. Als u geen klusjesman bent, kunt u voor deze klus een loodgieter inhuren. Het bespaart u veel geld en zorgt ervoor dat het werk goed wordt gedaan.


Huur een gediplomeerde professional in


Als u geen ervaring heeft met loodgieterswerk, kunt u het beste een gediplomeerde professional inhuren om deze taak voor u te doen. Bovendien is het belangrijk om de risico's van waterschade te vermijden, aangezien een lekkende kraan een overstroming kan veroorzaken als deze niet onmiddellijk wordt aangepakt. Zolang u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt voordat u aan de klus begint, duurt het hele proces slechts een paar uur.


U kunt proberen de kraan zelf te vervangen, maar houd er rekening mee dat dit ingewikkeld kan zijn. U moet de watertoevoerleidingen verwijderen voordat u de nieuwe kraan kunt installeren. Mogelijk moet u ook de watertoevoerleiding loskoppelen van de kast. Als je de kraan kunt verwijderen, kun je de nieuwe bevestigen. Maar je moet voorzichtig zijn bij het werken met de oude pijp. De slangen zijn mogelijk niet compatibel met de nieuwe en kunnen lekken.

lillianacohen85371

More actions